Νέα - Ανακοινώσεις

Παρακαλώ, διαβάστε τις Ανακοινώσεις του σχολείου μας και ενημερωθείτε με τα Νέα μας...

Νέα 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

oneir ghs

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Έχω τις ιδέες, έχω τον τρόπο, έχω τους λόγους μου … και “κάνω παιχνίδι”» κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016 και του Πολιτιστικού Προγράμματος «Κάτοικος Γης» κατά το τρέχον σχολικό έτος δημιουργήθηκαν αντίστοιχα η ταινία «Ονειροπύλη» και το τραγούδι «Κάτοικος Γης», που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμούς μαθητικής δημιουργίας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας, οι οποίοι με κέφι, μεράκι και ιδιαίτερο ζήλο συμμετείχαν στη δημιουργία τόσο της ταινίας όσο και του τραγουδιού.

Απολαύστε το τραγούδι μας "ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΗΣ", καθώς και την ταινία μας "ΟΝΕΙΡΟΠΥΛΗ".

Ανακοινώσεις 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ

eksidikevmeni

Δείτε την Πράξη για την υλοποίηση εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες η οποία συμπεριλαμβάνει και την υποστήριξη των με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης μαθητών αμεα λόγω κινητικών αναπηριών κ.λ.π. και των πασχόντων από χρόνια νοσήματα μαθητών που φοιτούν σε σχολικές μονάδες για το σχολικό έτος 2015-2016. (επιλογή μενού: Το Σχολείο -> Προγράμματα ΕΣΠΑ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2016-2017

project2015

Στο Σχολείο μας υλοποιούνται δύο Πολιτιστικά προγραμμάτα, όπου συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αυτά μπορείτε να βρείτε στο μενού "Σχολείο --> Προγράμματα --> 2016-2017".

Open source productions