Νέα - Ανακοινώσεις

Παρακαλώ, διαβάστε τις Ανακοινώσεις του σχολείου μας και ενημερωθείτε με τα Νέα μας...

Νέα 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Diakrisi game

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος με τον τίτλο "Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα του 19ου αιώνα", που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2021 - 2022, κατασκευάστηκε από τους/ τις συμμετέχοντες/ουσες στο πρόγραμμα μαθητές/τριες το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο διακρίθηκε στον 2ο Διεθνή Μαθητικό διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιού "Το μάθημα... παιχνίδι!" που διοργάνωσε το ΕΚΟΜΕ. Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά τα οποία - μέσα στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια - κατάφεραν να επιτύχουν μια τόσο σημαντική διάκριση για το Σχολείο μας!

Ανακοινώσεις 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛ.ΕΦΑΡΜΟΓΗ e-eggrafes

istoria school

Από το ΥΠΑΙΘ ανακοινώθηκε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής των αποφοίτων της Γ’ τάξης του Γυμνασίου στην Α’ τάξη ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ θα γίνουν από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59. Η παραπάνω προθεσμία είναι καταληκτική.

Για να κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα πρέπει να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr με τους κωδικούς taxis (εφορίας). Θα σας ζητηθεί ο αριθμός μητρώου του μαθητή/της μαθήτριας, τον οποίο θα βρείτε στον έλεγχο προόδου (τετραψήφιος αριθμός).

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα πρέπει να τυπώσετε το αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης που αποτελεί δικαιολογητικό για την εγγραφή του παιδιού σας στο Λύκειο.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε το σχολείο θα μπορέσει να σας βοηθήσει μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.

Open source productions