Νέα - Ανακοινώσεις

Παρακαλώ, διαβάστε τις Ανακοινώσεις του σχολείου μας και ενημερωθείτε με τα Νέα μας...

Νέα 

Ανακοινώσεις 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

istoria school

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

(1) Από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, οπότε θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.λπ.)

(2) Για να προσέλθει ο μαθητής/η μαθήτρια στο σχολείο πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχει πραγματοποιήσει self test, το οποίο οι γονείς θα προμηθευτούν από φαρμακείο με το ΑΜΚΑ του μαθητή/της μαθήτριας. Το self test είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, όπως αυτή αναφέρεται στο ΦΕΚ 1825/τ.Β/5-5-2021. Το αποτέλεσμα του self test θα πρέπει να καταχωριστεί στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, όπου μπαίνετε με τους κωδικούς taxis (εφορίας) και επιλέγετε ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ COVID-19, την οποία θα πρέπει να εκτυπώσετε, ώστε ο μαθητής/η μαθήτρια να την επιδείξει στο σχολείο, όταν του/της ζητηθεί.

(3) Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων καθώς και το πρόγραμμα ανά τμήμα δίνονται παρακάτω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ COVID 19 ΜΑΙΟΣ 2021

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

e taksi

Αγαπητοί/-ες γονείς - κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παράλληλα με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση (τηλεδιάσκεψη) μέσω της πλατφόρμας webex, θα αξιοποιηθεί στη διδασκαλία των μαθημάτων και η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας eclass (eclass.sch.gr). Όσοι/-ες μαθητές/-τριες έχουν από την προηγούμενη σχολική χρονιά κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα χρησιμοποιήσουν τους ίδιους προκειμένου να εγγραφούν στα μαθήματα του τρέχοντος σχολικού έτους.

Όσοι/-ες μαθητές/-τριες δεν είχαν από πέρυσι κωδικούς, το Σχολείο τούς έχει δημιουργήσει και τούς έχει αποστείλει ατομικά στα email των γονέων - κηδεμόνων.

(Όσοι γονείς - κηδεμόνες δεν λάβουν το σχετικό email, θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το email τους προκειμένου να τους δοθούν οι κωδικοί.)

Open source productions