Σχεδίαση & Κατασκευή του Site

Για την σχεδίαση, κατασκευή και διαχείριση του δικτυακού μας τόπου υπεύθυνη είναι η καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου μας, κα Λασπιά Χαραλαμπία, ΠΕ86 (απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ).

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου είχε την ουσιαστική υποστήριξη από τον Διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου Γεώργιο και την Υποδιευθύντρια, κα Γουβέλη Παναγιώτα, καθώς και την καθαρά εθελοντική και αμέριστη προσφορά του Συλλόγου Καθηγητών του Σχολείου μας. Πολύτιμη είναι και η συμμετοχή της κας Βασιλάκου Μαργαρίτας, της καθηγήτριας Καλλιτεχνικών του Σχολείου μας, η οποία είναι υπεύθυνη για το φωτογραφικό υλικό της ιστοσελίδας μας, αλλά και γενικότερα για την εικαστική επένδυση των εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Μήνυμα από το διαχειριστή:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση του Σχολείου μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για τη Σχολική μας Κοινότητα. Επίσης, ευχαριστώ ολόψυχα και εκτιμώ βαθύτατα τη στάση των Εκπαιδευτικών του Σχολείου μας που αγκάλιασαν αυτή μου την προσπάθεια και συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του στην ολοκλήρωσή της…»

Open source productions