Εκδηλώσεις 2013-2014

kalo kalokairi2014

 

Μια ιδιαίτερα δημιουργική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας με ακούραστους συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς είχαν φέτος την ευκαιρία να ασχοληθούν με πολλές και διαφορετικές, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρωτότυπες εξωδιδακτικές δραστηριότητες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους.

Πήραν μέρος στους διαγωνισμούς ψηφιακής ζωγραφικής και συγγραφής παραμυθοϊστορίας ˙ συμμετείχαν στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε με αφορμή την κατασκευή ενός πρωτότυπου παιχνιδιού δημιουργίας λέξεων, το Τ.Ν.Τ. ˙ παρουσίασαν στη γιορτή του Σχολείου μας την εξαιρετική δουλειά τους από τη συμμετοχή τους στα πολιτιστικά προγράμματα για τη γλώσσα, τον ελληνικό κινηματογράφο, τη λέσχη ανάγνωσης και το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στην αγγλική γλώσσα ˙ παρουσίασαν τα project από το μάθημα Σχολική και Κοινωνική Ζωή ˙ έλαβαν μέρος στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Εξαιρετικά τιμητική υπήρξε για το Σχολείο μας η διάκριση μαθήτριάς μας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας.

Για όλα τα παραπάνω συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τη δουλειά τους, αποχαιρετούμε με τις καλύτερες ευχές μας τα παιδιά της Γ΄ τάξης και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα - Τ.Ν.Τ, Μάιος 2014:

tnt kolaz 

 

Παρουσίαση PROJECT από το μάθημα Σχολική και Κοινωνική Ζωή, στις 13 Μαΐου 2014:

project kolaz 

 

Αγώνες Μπάσκετ, στις 13 Μαΐου 2014:

sports kolaz 

 

Παρουσίαση Πολιτιστικών Προγραμμάτων στη Γιορτή του Σχολείου μας, στις 31 Μαΐου 2014:

 celebration 2014

 

 creative kolaz   bookclub kolaz

words kolaz   film kolaz

 

Παρουσίαση Πολιτιστικών Προγραμμάτων στην Ελευσίνα, στις 25 Ιουνίου 2014:

 

Open source productions