Πως θα έρθετε

Οδηγίες πρόσβασης με αυτοκίνητο

Από Αττική Οδό:

Ερχόμενοι από την Αττική Οδό βγαίνετε στην έξοδο 6 (Λεωφόρος Φυλής) με κατεύθυνση προς τη Φυλή. Δηλαδή, αν έρχεστε με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα στο φανάρι του κόμβου στρίβετε δεξιά, διαφορετικά (με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) στρίβετε στο φανάρι του κόμβου αριστερά.

Εξερχόμενοι από την Αττική οδό στον παραπάνω κόμβου βρίσκεστε να διασχίζετε την Λεωφόρο Φυλής με κατεύθυνση προς τη Φυλή.

(**) Περίπου 2,5 χλμ. αργότερα, στο ύψος της οδού Πατριαρχείου (όπου βρίσκεται το πρατήριο καυσίμων ECO) στρίβετε αριστερά και στο τέλος του δρόμου βρίσκετε την οδό Ορθοδοξίας.

Από Αθήνα:

Βγαίνετε στη Λεωφόρο Λιοσίων περνάτε τις Τρείς Γέφυρες, τους Αγ. Αναργύρους και συνεχίζετε στη Λεωφόρο Φυλής (αρχικά Λεωφόρο Χασιάς). Στο ύψος του Καματερού περνάτε κάτω από τις γραμμές του τρένου και πάνω από την Αττική Οδό και συνεχίζεται όπως στη διαδρομή (**). (ή μετά από 3,5 χλμ επί της Λεωφόρου , στο ύψος της οδού Πατριαρχείου (όπου βρίσκεται το πρατήριο καυσίμων ECO) στρίβετε αριστερά και στο τέλος του δρόμου βρίσκετε την οδό Ορθοδοξίας.)

Από Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας:

Τέρμα Αχαρνών Σκλαβενίτης - από γέφυρα πάνω από Εθνική οδό - Οδός Αγ. Αναργύρων - Πλατεία Αγ. Αναργύρων – στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Χασιάς η οποία στη συνέχεια γίνεται Λεωφόρο Φυλής. Στο ύψος του Καματερού περνάτε κάτω από τις γραμμές του τρένου και πάνω από την Αττική Οδό και συνεχίζεται όπως στη διαδρομή (**).

Από Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας μέσω Αχαρνών (Μενιδίου):

Νέα Κηφισιά Λαϊνόπουλος - Οδός Δεκελείας (προς Αχαρνές) στο Νο 87 δεξιά η οδός Αριστοτέλους - στο τέρμα της η Οδός Λιοσίων (προς Α. Λιόσια) συνέχεια η Οδός Αχαρνών - στο βουλκανιζατέρ δεξιά η Οδός Αιγαίου Πελάγους - Ι.Ν. Ευαγγελίστρια - αριστερά η Οδός Πηνειού - συνέχεια η οδός 25η Μαρτίου - στο τέρμα της δεξιά Λεωφ. Φυλής - συνέχεια όπως διαδρομή (**).

Οδηγίες πρόσβασης με Προαστιακό

Αν χρησιμοποιήσετε τον προαστιακό για την πρόσβασή σας στο δήμο Φυλής θα σταματήσετε στη στάση Άνω Λιόσια. Από εκεί στη στάση Γέφυρα αττικής οδού επί της οδού Φυλής εξυπηρετεί η λεωφ. γραμμή Β12 (Άνω Λιοσίων) και η λεωφ. γραμμή 723 (Φυλή - Άνω Λιόσια, Κυκλική). Κατεβαίνετε στη στάση 26η Φυλής.

Οδηγίες πρόσβασης με Λεωφορείο από Αθήνα

Λεωφ. Γραμμή Β12 Μάρνη-Άνω Λιόσια

Λειτουργεί λεωφ. γραμμή με αριθμό Β12 (Άνω Λιοσίων) που εξυπηρετεί το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων από τη Μάρνη που είναι η αφετηρία. Επίσης από τη στάση Σταθμός Αττικής υπάρχει σύνδεση με το ΜΕΤΡΟ και το ΗΣΑΠ (στάση Αττική). Επί της οδού Φυλής κατεβαίνετε στη στάση 26η Φυλής.

 

 

Κωδικός Λεωφ. Γραμμής

Διαδρομή Λεωφ.Γραμμής

Στάση στο 3ο Γυμ/σιο

Άνω Λιοσίων

Σύνδεση με σταθμούς Μετρό,ΗΣΑΠ

Σύνδεση με Προαστιακό

Β12

Μάρνη-Άνω Λίοσια

26η Φυλής

Σταθμός Αττικής

Γέφυρα αττικής οδού

723

Φυλή-Άνω Λιόσια(Κυκλική)

26η Φυλής

 

Γέφυρα αττικής οδού

 

(**) Σημείωση: Για την επιστροφή σας από το σχολείο με λεωφορείο, χρησιμοποιείται τη λεωφ. γραμμή 723 επί της οδού Φυλής (26η στάση Φυλής). Κι αυτό γιατί η λεωφ. γραμμή Β12 στην επιστροφή προς Αθήνα δεν ακολουθεί την ίδια διαδρομή, με αποτέλεσμα να μην περνάει από την 26η στάση Φυλής. Αντιθέτως, κατά την επιστροφή, περνάει επί της Φυλής από την 20η στάση.

Για αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα δρομολογίων: www.oasa.gr

Open source productions